Deurveren

Deurveren


Om te voorkomen dat uw binnendeur deur onnodig open blijft staan gebruikt u een deurveer. Wij verkopen twee soorten deurveren: een deurveer die op het scharnier van een stompe deur kan worden gezet en zo automatisch de deur dicht ‘duwt’ én een deurtrekveer. De deurtrekveer is het meest voorkomend. Deze trekveer is spiraalvormig en wordt aan een haak in het kozijn vastgemaakt. Op de deur wordt een bolstaand plaatje met gleuven geplaatst. Hierin kunt u de spiraalvormige deurtrekveer op gewenste afstand vastzetten. Een groot voordeel van de deurveer is dat de deur na openen direct wordt gesloten en zo min mogelijk warmte uit huis verloren gaat. Erg duurzaam dus! Daarentegen wordt het dichtgaan van de deur niet gedempt en kan het sluiten veel geluid maken. In dit geval kunt u een deurdranger plaatsen. U kunt ook kiezen voor een inboorvariant van Dictator.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voordelig
  • Scheelt stookkosten
  • Eenvoudig te monteren
  • Universeel
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.