Verzinkboren

Verzinkboren


Wanneer u ergens een schroef in bevestigt kan het zijn dat u niet wilt dat de schroefkop uitsteekt. Hiervoor gebruikt u de verzinkboor, waarmee u een bredere uitsnede aan de bovenkant van he geboorde gat maakt om zo de schroefkop gelijk met het doorboorde materiaal te laten lopen. Wij verkopen verzinkboren in verschillende maten. Deze verzinkboren zijn geschikt voor hout en metaal en worden geproduceerd door Duitse fabrikant KWB: een bedrijf dat betaalbare, kwalitatief goede gereedschappen maakt.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Diverse uitvoeringen
  • Voor hout en staal
  • Ook extra hard
  • Tevens voor op houtboren
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.