Voelermaten

Voelermaten


Voor het meten van spelingen (gleuven) gebruikt u de voelermaat. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij het afstellen van de kleppen of contactpuntjes van een oude auto. De voelermaten zijn licht geolied. Het is belangrijk dat dat na de aankoop van uw voelermaat ook zo blijft. Op deze manier voorkomt u meetfouten door roest. De voelermaten zijn afkomstig van de van de Italiaanse fabrikant Beta, producent van goed, betaalbaar en professioneel handgereedschap sinds 1923.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Perfect op maat
  • Onmisbaar voor de sleutelaar
  • Voordelig
  • Topkwaliteit
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.