Verstelbare moersleutels

Verstelbare moersleutels


Met de verstelbare moersleutel (ook wel Engelse sleutel of Bahco genoemd) heeft u voor het aandraaien van moeren altijd de juiste maat bij de hand. Ondanks dat het handig lijkt om enkel gebruik te hoeven maken van de verstelbare moersleutel, kan het bij sommige klussen belangrijk zijn om een gewone moersleutel van precies de goede maat te gebruiken. Wij verkopen verchroomde, verstelbare moersleutels van de Italiaanse fabrikant Beta, producent van goed, betaalbaar en professioneel handgereedschap sinds 1923.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Van mini tot mega
  • Goede grip
  • Stevig
  • Makkelijk verstelbaar
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter
Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.