Verfkrabbers

Verfkrabbers


Bij het afkrabben van oude verflagen of laklagen gebruikt u een verfkrabber (verfschraper). Ons assortiment verfkrabbers omvat de zogenaamde huisjes, peren en driehoeken. Voor wat lichte schraapwerkzaamheden zijn deze verfkrabbers een prima gereedschap. Voor het zwaardere schraapwerk hebben wij verschillende, speciale Bahco verfschrapers. De speciale hardmetalen, verwisselbare messen maken dit gereedschap naast verf en lak, ook inzetbaar voor schrapen van bijvoorbeeld metaal, lijm of beton. De speciale Bahco schrapers zijn geschikt voor professioneel gebruik.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende modellen
  • Vlijmscherp
  • Voordelig
  • Ook met verwisselbare messen
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.