Oscillerende multitools

Oscillerende multitools


Multitools zijn erg prettige, handzame machines die op veel verschillende manieren kunnen worden ingezet. Doordat de multitools te laten trillen of draaien kunt u met verschillende doeleinden veel verschillende klussen uitvoeren. Neem bijvoorbeeld het uitzagen van een plint op de muur of het uitzagen van een gat achterin de kast. Postma en Postma verkoopt multitools van de Duitse fabrikant Einhell. Deze machines zijn gemakkelijk in het gebruik en worden geleverd inclusief schuurvellen, een schraapmes, een zaagbladen voor verschillende materialen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voor de lastigste klus
  • Veilig in gebruik
  • Universeel
  • Veel opzetstukken voor te koop
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter
Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.