Halogeenlampen

Halogeenlampen


In veel gevallen kunnen bestaande halogeenlampen niet zomaar worden vervangen door ledlampen. Dit komt doordat het bereik van de dimmer of transformator niet altijd strookt met het wattage van de ledlamp. Om deze reden hebben wij nog een groot scala aan halogeenlampjes in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan het lampje van de afzuigkap: het is een hoop gedoe om hier een ledlamp in te maken terwijl het halogeenlampje helemaal niet veel stroom gebruikt. Dus zoekt u een lamp? Bij Postma en Postma bent u aan het juiste adres!


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Een-op-een vervangen
  • Ruim assortiment
  • Originele warme kleur
  • Advies op maat
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.