Slot vervangen Alkmaar
Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over deze service?

Informatie aanvragen

Slot vervangen Alkmaar

Snel uw slot vervangen?

Bent u buitengesloten? Of wilt u uw sloten vervangen? Een slot vervangen is eenvoudig en snel geregeld met de slotenservice van Postma & Postma. Bel ons op 072 511 54 26 of bezoek onze winkel in Alkmaar voor advies of het maken van een afspraak. 

Een passende slot voor uw deur(en)

Draait uw sleutel stroef? Nieuw (oud) huis gekocht en toch liever andere sloten erop? Onze slotenmakers adviseren u graag over de beste oplossing. Ook wanneer u sloten in een bepaalde stijl wilt hebben. Wij zorgen voor een passende (en duurzame) oplossing.

Wij ondersteunen de politie en deurwaarderij

De slotenservice van Postma en Postma helpt niet alleen particulieren, maar ook de politie en deurwaarders. Is er sprake van een gerechtelijk vonnis? Dan kunnen zowel de politie als de gerechtsdeurwaarder op onze ondersteuning rekenen.

Veelgestelde vragen
Wat is een sluitplan?

Naast gelijksluitende cilindersloten kunnen wij u buiten de webshop om ook aan sluitplannen helpen. Dit zijn systemen waar bepaalde sleutels alleen de aangewezen cilindersloten kunnen bedienen en een andere sleutel op alles past: de hoofdsleutel.

U kunt zo’n sluitplan precies zo inrichten zoals u dat wilt. Als u ons via de mail of telefonisch benadert, geven wij u advies om samen een sluitplan op te stellen. U kunt natuurlijk ook altijd even binnenlopen in onze winkel in Alkmaar.

Sleutel kwijt. Wat nu?

Het verliezen van uw sleutel of sleutelbos is niet zonder risico. Zeker als de sleutels in “verkeerde handen” komen kan dit voor vervelende situaties zorgen.

Wij kunnen u hierbij helpen door ons groot assortiment cilindersloten. U kunt ervan op aan dat wij meestal dezelfde dag nog bij u de sloten kunnen vervangen in de regio Alkmaar.

Tevens is het natuurlijk mogelijk dat u de cilinders op de zaak komt halen, of besteld via de webwinkel om ze zelf te installeren. Doordat wij zelf in staat zijn om cilinders gelijksluitend te maken kunnen wij u alle denkbare maten met eenzelfde sleutel leveren wat u voorziet van een hoop gebruiksgemak. Als u ze voor 15:00 uur besteld worden ze nog dezelfde werkdag verzonden.

Wat is een slotenservice?

Een slotenservice helpt u uit de brand indien u uw woning niet meer inkomt omdat het slot aan uw voordeur kapot is, of sleutel gebroken.