15 december 2020

Kunnen wij nog open?

Ronald

Wij zijn essentieel, blijkbaar.

Met veel spanning keken ook wij naar Rutte in het torentje; wat gaan we doen? Mogen we openblijven? Toen kwam het hoge woord eruit: 'Alle niet-essentiële winkels sluiten, ook bouwmarkten.' Wij dachten natuurlijk ook dat we vijf weken dicht zouden moeten. Toen 's avonds de vertaling van de toespraak online kwam, bleek dat toch allemaal iets genuanceerder te liggen.

Postma en Postma blijft geopend
Van de voorwaarden voor uitzonderingen voor de detailhandel blijken wij er aan een aantal te voldoen. Vanochtend kregen wij natuurlijk meteen controle aan de deur. Alles is in orde, dus wij mogen openblijven. Wij zijn dus blijkbaar essentieel. Fijn voor ons, maar vervelend voor alle andere winkeliers die toch al een flinke duw kregen dit jaar. Waarom mogen wij nu openblijven? We zetten het even onder elkaar:

Postma en Postma is open als:

  • servicepunt voor het ontvangen en verzenden van postpakketten;
  • afhaalpunt van doe-het-zelf-zaak (afhalen van bestelling);
  • verkooppunt van zorg- en welzijnshulpmiddelen;
  • winkel voor reparatie en onderhoud van consumentenartikelen;
  • handel voor business-tot-businessklanten.

Bestel uw goederen alstublieft telefonisch of per e-mail voordat u binnenkomt. Wij geven een tijdstip aan waarop u de bestelling kunt halen. Zo voorkomen wij drukte in de winkel. 

Onze buitendienst gaat gewoon door; volle agenda, monteurs in aparte auto's en afstand houden van de klanten. Daarover in de volgende blog meer, voor nu zijn wij ontzettend blij dat wij iedereen nog kunnen helpen.

Volgende artikel lezen