Vlaggen

Vlaggen


Op meerdere dagen per jaar mag de vlag worden uitgehangen om te vieren en te herdenken. Bij Postma en Postma zijn Nederlandse vlaggen, oranjewimpels en rood-witblauw wimpels verkrijgbaar. Als Alkmaars bedrijf sinds 1963, verkopen wij naast de nationale vlag en wimpel uiteraard ook de Alkmaarse vlag om onder andere op 8 oktober uit te hangen tijdens het Alkmaars Ontzet. Tevens kunt u bij ons ook vlaggenstokken en vlaggenstokhouders aanschaffen.


Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Alkmaars en Nederlands
  • Gemaakt in Dokkum
  • Ook accessoires te verkrijgen
  • Ruimschoots op voorraad
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.