Trekbellen

Trekbellen


Een trekbel is toch wel het toppunt van nostalgie aan de voordeur. Met een ruk aan de knop aan de buitenzijde van het kozijn via een pen, die in verbinding staat met kettingen die wervels doen draaien, klinkt het ouderwetse geklingel van een bel door de hal. Trekbellen zijn in verschillende finishes te koop, zo zijn er messing, zwarte en chromen trekbellen. Een trekbel past niet altijd, maak daarom even een paar foto’s van uw voordeur van binnen en buiten voor u een trekbel bij ons komt kopen. Zo kunnen wij u het beste advies verlenen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Compleet exclusief touw of ketting
  • Simpel aan te brengen
  • Klinkt lekker ouderwets
  • In verschillende kleuren
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.