Ketting- en kabel

Ketting- en kabel


Veel mensen moeten in de dagelijkse praktijk in werksituaties heel erg vaak hun sleutelbos uit hun zak halen. Dit om een tag, pasje of sleutel te kunnen gebruiken. Daarvoor zijn de sleutelketting en de sleutelkabel uitgevonden. Uit een oprolsysteem komt een ketting of kabel die weer vanzelf opgerold wordt. Hierdoor blijft de sleutel gewoon aan de broek hangen en is deze makkelijk te pakken. Uiteraard zijn er ook gewoon normale sleutelkettingen die aan de ene kant van een sleutelring en aan de andere kant van een musketonhaak zijn voorzien.


Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voorkomt verlies
  • Stevig uitgevoerd
  • Verschillende lengtes
  • Lichtgewicht
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.