Bijlen

Bijlen


Het van origine Finse merk Fiskars maakt sinds 1649 bijlen van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Doordat de steel gemaakt is van met glasvezel versterkt kunststof (FiberComp), is deze haast onbreekbaar. Ook absorbeert de steel van de bijl trillingen waardoor minder kracht verloren gaat en het splijten van hout een stuk gemakkelijker wordt. Fiskars bijlen zijn erg betrouwbaar en hebben ook nog eens 25 jaar garantie. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook de ouderwetse hand- hak- en kloofbijlen met houten steel van Talen Tools; simpel en goed. Dus pak de tuin aan en kloof dat hout, laat de kachel branden met de bijlen van Postma en Postma.


Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Hand- en kloofbijlen
  • Finse topkwaliteit
  • Hollandse degelijkheid
  • Houten of kunststof steel
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.