Gegoten borden

Gegoten borden


Een gegoten bord is echt een bord met klasse. De borden worden speciaal voor u gegoten, nabewerkt en met de hand geschilderd. De borden zijn in verschillende modellen te verkrijgen en veelal voorzien van een afbeelding van een bloem of ander tafereeltje. De borden kunnen gemaakt worden in de gewenste uitvoering en kleur met afbeelding naar keuze. Deze borden zijn niet geheel onderhoudsvrij. Eens in de pakweg tien jaar zal de verf moeten worden bijgewerkt of vervangen.


Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Stijlvol
  • Klassiek
  • Statig
  • Veel mogelijkheden
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.