Deurdrangers

Deurdrangers


Ze zijn er van oneindig veel merken, in ontzettend veel maten en in net zoveel soorten: deurdrangers. Wij hebben deurdrangers van Dorma, omdat dat gewoon de beste zijn. Als u al een dranger van een ander goed merk op de deur had en deze gaten opnieuw wilt benutten bestellen wij exact dezelfde dranger voor u. Wij hebben deurdrangers met en zonder demping, met een glijarm of een knikarm en eventueel ook met een vastzetinrichting. Ook deurdrangers in het zwart zijn leverbaar.


Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Met demping
  • Afstelbaar
  • Op voorraad
  • Diverse modellen
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.